måndag 25 februari 2013

Therese Svensson


Therese är en av Nordic Wellness utbildare på cykel och sprider varje vecka pedagogik och kunskap i mängder runt om i Göteborg!

Hon presenterar tillsammans med Linda Andersson cykelklassen kl 08.00Såhär beskriver hon sig själv:
"27-årig tjej med mycket stor svaghet för godis, Top Gear och alla former av svettiga träningspass! Född och uppvuxen på landsbygden strax norr om Göteborg - men har de senaste 7 åren bott, pluggat och jobbat inom stadsgränsen. Som instruktör är jag utbildad och certifierad i Cykel, RPM, CXWORX, BodyAttack, Challenge och S-Core. Sedan hösten 2011 sitter jag även med i Nordic Wellness utbildning- och utvecklingsteam. På mina pass försöker jag fokusera på kvalitativ och tuff träning där utveckling och endorfiner står högt i kurs."


Om klassen säger de:
"Vi Kämpar För Livet" är ett event där fokus ligger på att våga se framåt, tro på att man kan överkomma vilka hinder som helst och att hitta kraft i gemenskap och beslutsamhet. Vi utmanar därför just DIG att pusha DINA gränser och ta dig an just DITT högsta berg!! Vilken lutning kommer din sista backe att ha? Våran kommer vara lodrät - det vågar vi lova! "Climb YOUR Mountain" är ett pass indelat i 2 block där fokus kommer ligga på klättring, mjölksyra och galet mycket energi. Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar