tisdag 19 februari 2013

Linda Andersson


Linda Andersson är Kungsbackas egen långcyklare som just nu håller hela Kungsbackas landsvägscyklister i trim under vintern =)
Hon presenterar tillsammans med Tessa cykelklassen kl 08.00


Såhär säger hon om sig själv:
"Jag är en  glad och positiv tjej med glimten i ögat som älskar träning & går igång på adrenalinkickarna ett riktigt svettigt träningspass ger. Instruerar cykel & Indoor Walkning på Nordic Wellness Kungsbackaklubbar och tränar själv för att cykla Vätternrundan 2013. Brinner för långpass i cykelsalen, och blir lycklig av långa tunga intervaller :) Ur högtalarna hörs oftast drivande housemusik som får dig att mata på tramptag efter tramptag efter tramptag…
Med ett starkt hjärta och starka ben kommer du riktigt, riktigt långt! ;)"

Om klassen säger de:
"Vi Kämpar För Livet" är ett event där fokus ligger på att våga se framåt, tro på att man kan överkomma vilka hinder som helst och att hitta kraft i gemenskap och beslutsamhet. Vi utmanar därför just DIG att pusha DINA gränser och ta dig an just DITT högsta berg!! Vilken lutning kommer din sista backe att ha? Våran kommer vara lodrät - det vågar vi lova! "Climb YOUR Mountain" är ett pass indelat i 2 block där fokus kommer ligga på klättring, mjölksyra och galet mycket energi. Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar