måndag 11 februari 2013

Sponsor - Craft

Nästa officiella sponsor, även de för tredje året i rad (!) är fantastiska Craft som skänker en dam och en herr cykeltröja till vårt lotteri!
Så glada att ni vill vara med ännu ett år!


Såhär beskriver de själva sig idag på sin hemsida:

"Samarbetet med toppidrottare inom de tre kärnidrotterna fortsätter. På så sätt kan företaget hålla en hög innovationsgrad i produkterna, utveckla nya plagg och fortsätta att stärka varumärket med betoning på funktionalitet.

Inför vintersäsongen 2008/2009 kommer Craft att lansera en alpin kollektion och kommer därmed att utöka antalet kärnidrotter till fyra. En perfekt prolog för den alpina lanseringen var Jens Byggmarks dubbla slalomsegrar i världscupen i Kitzbühel, Österrike, den 27 respektive 28 januari, 2007. Jens, som virvlade ned för Kitzbühels berömda Ganzlern-pist iförd underkläder från Craft, samarbetar med Craft i utvecklingen av högkvalitativa alpina racingkläder.
Världen har förändrats en hel sedan Craft föddes på 70-talet. Varumärket Craft har också genomlevt olika stadier under årens lopp. Idén är dock densamma: att producera funktionella kläder för människors bästa. En bra idé som sannolikt håller för evigt."
Vi instämmer helt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar