torsdag 14 februari 2013

Jenny Ahlin - ViPR Athletic och TRX RIP


Jenny presenterar ViPR Athletic och TRX RIP, samt teamar GRIT Strenght.



Nästa presentation går till ytterligare en "gästartist", en av våra stora stjärnor på eventet! Vi är superglada att Concept dels skickar massa utrustning så vi kan erbjuda dessa häftiga nyheter på gruppträningsmarknaden, men gladast att de skickar fantastiska Jenny Ahlin att presentera dem!

Jenny jobbar för  Concept Educations som Master Instructor i TRX ST, RIP och ViPR. Arbetsområdet är hela Europa. Utöver det så driver hon eget företag som PT och instruktör på Nordic Wellness i Halmstad sedan 2001.

ViPR ATHLETIC (45 min.)
”Aldrig har någon slutat att träna för att de har haft för kul!” Team ViPR

ViPR Atletic är en ny, rolig och effektiv gruppträningsform där du tränar hela kroppen under belastning av särskilda gummirör, s.k ViPRs. Under ett pass rör du dig 3-dimensionellt, vilket gör att hela kroppen integreras i styrka, mobilitet och flexibilitet. 
En optimal övning för en funktionell kropp, är när hela muskelsystemet arbetar tillsammans med leder, nervsystem, bindväven samt kardiovaskulärt. 
Varje ViPR-övning bygger på just den principen!


TRX Rip Training (45 min.)
”Make your body your machine!”

RIP står för Rotation, Integration och Power! Enkelt uttryckt handlar allt om att träna kroppen i alla rörelseplan, med hjälp av Rip Trainer, ett redskap som kan liknas vid en kortare stång med ett kraftigt gummiband. 
TRX Rip Training ger oss en asymmetrisk belastning där vi tränar balans, koordination, explosivitet, bålstabilitet och styrka.  I detta fantastiska pass lär du dig grunden till RIP Training och en massa häftiga övningar! Träningsvärk garanteras!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar