fredag 27 april 2012

Senior (A1)

Vår tanke bakom eventet är i grunden väldigt enkel - att samla in så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden, bästa (och roligaste) sättet att göra det är ju såklart att erbjuda något för alla. Så på det temat bjuder vi även på träning för våra äldsta, Seniorerna!




Tanken bakom passet är helt enkelt stationsträning som fungerar för alla, oavsett fysisk nivå. Vi tränar både styrka och kondition på ett roligt, tillåtande och utvecklande sätt. Fokus ligger på relevant styrka för seniorer, balans och en förbättrad vardagshälsa!

Tjejerna som leder passet är båda två fantastiskt väl lämpade för just denna passbeskrivning, Matilda med sin stora värme och engagemang, och Anna med sin specialkunskap från arbetet som sjukgymnast.

Matilda beskriver sig själv såhär:
"Jag är en glad, social och omtänksam tjej som brinner för hälsa och träning. Älskar att utmana mig själv, köra hårt och framför allt ha roligt i salen/gymmet! Känslan av att se deltagarna utvecklas och våga med glädje är helt fantastisk och man blir inte annat än stolt och lycklig!
Hoppas vi ses!"

Såhär beskriver Anna sig:


"Jag är en positiv och glad löpfantast som arbetar som sjukgymnast, personlig tränare och instruktör i Partille. Har ett stort intresse för kost, träning och hälsa och är väldigt glad att dagligen få arbeta med dessa livstilsfrågor. Hoppas kunna inspirera andra med min träningsglädje!"


Så, häng med och upptäck fördelarna med en aktiv senare del av livet! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar