tisdag 3 februari 2015

Sponsorpresentation - Soma Nordic AB

Hälsokost företaget Soma Nordic går in och skänker 5st superfina paket till vårt lotteri bestående av 1st Cocosa 1300 ml, 1st Udos Choice 500 ml, 1st träningshandduk och 1 neccesär!

Helt rätt tycker vi!
"Kunskap, inspiration och produkter för en bättre hälsa
Soma Nordic grundades 1997 av norrmännen Lars Ranes och Kevin Charlton Baekkevold. Målet var att etablera ett företag som skulle förmedla topprodukter av högsta kvalitet tillsammans med lättförståeligt informationsmaterial. Idag är Soma Nordic ett välrenommerat företag och förser hälsokostbutiker, terapeuter och träningscentra med kvalitetsprodukter i både Norge och Sverige.
Många av Soma Nordics produkter är kategoriserade som bästsäljare i branschen och är noga utvalda från kvalitetsproducenter runt om i världen. Vi använder de bästa råvarorna och är noga med att produkterna produceras på skonsammast möjliga sätt, för att undvika onödiga processer som förringar kvaliteten. Vi föredrar ekologiska ingredienser i den grad det låter sig göras och produkterna produceras enligt GMP-standard. För att verkligen förstå värdet av kosttillskott är det nödvändigt att veta hur de verkar och varför man kan ha ett behov av att använda de. Att öka kunskapen om hälsokost, egenvårdsprodukter och sundare mat är det vi brinner för och detta gör vi bland annat genom våra recepthäften, föreläsningar och vår tidning Soma News. Vi arbetar hårt för att våra produkter ska ha högsta möjliga kvalitet och att ge våra kunder bästa möjliga service. Soma Nordic är KIWA-certifierade enligt Rådets förordning för ekologisk produktion."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar