fredag 20 februari 2015

Imorgon gäller det! Samt lite allmän info..

Imorgon smäller det vänner!

Vi vill bara poängtera (och tipsa lite om, inside info typ.. ;) ) att det kommer finnas drop-in platser på ALLA klasserna vet vi till 100% då flera av lagen ej fyllt upp exakt alla klasser.

Ytterligare en grym grej - för att det verkligen ska bli en person som vill ha den, samt såklart för att få in så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden så har vi valt att lägga upp SAFE's kostrådgivarutb till auktion!
Auktionen funkar helt enkelt så att man kommer in och budar under dagen på eventet, eller skickar ett meddelande till vår FB page med sitt bud. Vi kommer uppdatera FB kontinuerligt med hur det står till! Det är även där vi kommer köra upp en massa bilder och såvidare, samt under hashtaggen #kämparförlivet2015 - så häng med oss där!

Så - kom i god tid, ta en fika, och ta en drop-in plats på just den klass du vill gå på!

I övrigt har ni lite allmänna frågor här nedan. 


Hoppas vi ses imorgon!

1. Är eventet öppet för alla, även om man inte tränar på Fysiken?
JA är det rungande svaret. Det är tom så att vi vill att så många från så många olika bakgrunder som möjligt ska komma. Cancer bryr sig inte om vart du har ett träningskort - och detta eventet strävar efter att utrota sjukdomen cancer. Alla betalar 100kr / klass, oavsett vem man är eller vart man tränar - så, varmt välkommen!

2. Kan man boka / betala på plats?
JA självklart kan man det. Vi tar emot betalkort, kontanter och guldtackor. =)
Det är dock smidigt om du bokar dig på klassen du vill gå på via nätet i förväg så har vi lite enklare med logistik och i incheckningen. Får du inte ihop det med betalningen över nätet så löser vi det på plats.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar