onsdag 12 februari 2014

Presentation - Evelin Karlsson och (A6) LESMILLS MEDLEY!

En av våra längsta traditioner och mest uppskattade inslag är att avsluta eventet med ett LESMILLS Medley!
Så gör vi såklart även i år!
Vad är det då?

Tja.... "Gillar du alla former av träning? Eller kan du inte bestämma dig för vilken av alla klasser på vårt schema du ska välja? Vad är egentligen det bästa, roligaste, jobbigaste eller mest underbara passet Les Mills kan erbjuda? Vilken form av träning passar egentligen just DIG bäst? Vågar du testa på en träningsform du ALDRIG testat innan? Något som ligger långt utanför din bekvämlighetszon?Är detta frågor som håller dig vaken långt in på småtimmarna? 
Lugn, bara lugn. Vi har klassen för dig! En mix. Ett medley. En buffé, eller ett smörgåsbord. Välj själv vad du vill kalla det. 

Tillsammans kommer Johan Pettersson Strömer (NW), Evelin Karlsson (Fysiken) och Nonne Miles (NW) ta dig igenom hiphop, karate, kickboxning, höginstensiv intervallträning, corestyrka, twistar, rotationer, flow och avslappning i ett enda långt pärlband av Body Jam, Body Combat, GRIT Cardio, CX worx och Body Balance. Har du bara tänkt gå på en enda klass under Vi Kämpar För Livet 2014? Se till att få ut så mycket som möjligt av den klassen. 
Come play with us!"
Evelin är nyheten i denna lilla konstellation och såhär beskriver vi henne:
"Omväxling förnöjer!" Evelin instruerar på Fysiken, från krafttag och cykel till BODYBALANCE och TriggerStretch. På eventet tar hon hand om en go nedvarvning genom just BODYBALANCE. "Jag började min instruktörsroll i gruppträning genom just Balance så den ligger lite extra varmt om hjärtat. Hoppas på att kunna inspirera vidare i denna fantastiska träningsform så att vi ses på en klass i vår!" hälsar hon. Det vet vi att hon kommer!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar