fredag 7 februari 2014

Presentation - (c2) Matthew Griffiths

Då var det dags att presentera en av våra kanske mest erkända presentatörer och en superstar vi är enormt glada valt att förgylla vårt konvent med sin närvaro!!
Matthew arbetar med egna utbildningar inom hälsa och fitness och har också haft möjlighet att berätta om sina ideer i över 20 länder. Han har ett flertal gånger använts som referens i böcker och  är ofta omskriven i tidskrifter och tidningar.
Han har en gedigen idrottslig bakgrund inom uthållighetsträning och är en hängiven förespråkare för barfotalöpning. Som en del av det första Schwinn Cycling Master Training-teamet och representant för Nautilus International, har han varit delaktig i att utveckla deras utbildningsprogram världen runt.
Hans största framgång på senare tid har varit som personlig tränare bakom de 70 programmen i Casalls T.O.D – Training Of the Day-app för iPhone. Matthew är också ambassadör för CASALL, Vivo barefoot-skor och Polar pulsmätningssystem.

Hans klass kallar han för DIVERSITY
och temat är att lägga till mångfald i din cykelträning. Använd klassen till att förbättra en färdighet – skapa ditt eget tema! Det kan vara allt från att fokusera på din andning eller kroppens position till att spränga dina inre gränser. Använd den här intervallklassens växlande tempo och terräng till att boosta din prestation på cykeln. Du kommer att utveckla dina färdigheter som instruktör och få en bättre förståelse för hur du kan lägga till nya smarta moment i dina egna klasser.

Media
Insta: matthewgriffiths.eis
Mail address: matt@mattgriffiths.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar