måndag 4 mars 2013

DU behövs för att VI ska kunna hjälpa!

Vänner - en önskan / vädjan.
Vi som anordnar det här eventet gör det för att vi brinner för att göra en skillnad, vi gör det för att vi vill utrota cancer. Vi gör det oxå för att vi älskar träning och för att vi tror att det bästa sättet att bekämpa något dåligt är att göra något bra och roligt - träna tillsammans!

Vi har valt ut vad vi tycker är några av de bästa instruktörerna för att garanterat ge dig en upplevelse utöver det vanliga, både för dig som är instruktör och för dig som är deltagare.
Det finns alltifrån massvis av olika typer av cykelklasser till diverse dans och högintensiva klasser (se schema för mer info).

MEN - allt är meningslöst om en ingrediens saknas... DU!

Vi behöver DIN hjälp att sprida budskapet om eventet, att få dina vänner, kollegor, deltagare, familj, bekanta.. ja du fattar.. att komma och träna / fika eller bara mingla under eventet.
Idag fick jag tex ett mail från underbara Annika Söderström med texten "jag har fixat en hoppborg till er!" utan mer krusiduller än så - helt fantastiskt löst och tid vi kan lägga på att göra eventet bättre för er! På samma sätt fick jag i helgen mail från lika fantastiska Emma Söderlind med texten, "jag kollade med min chef och självklart vill Clarion Post vara med och lägga in lite saker i prispotten i lotteriet för en så bra sak, så jag återkommer med exakt vad vi ger er."

Just nu kan du hjälpa oss på något av följande sätt, om ni alla som läser detta väljer bara EN enda så kommer det göra en enorm skillnad tillsammans!

- Boka in dig själv och dina vänner på en eller flera klasser, varför inte fixa ihop en lagcykel och dela på hela dagen med dina kollegor?!

- Hjälp oss genom att arbeta hos oss under dagen, maila lisa.berg@vikamparforlivet.se med vilka tider du kan vara tillgänglig.

- Sprid denna flyern, sätt upp den på ICA, på jobbet, på skolan, på lyktstolpar på stan.. med mera.. och framförallt, snacka om eventet - till alla du känner, till folk på spårvagnen.. :D (klicka på foldern, högerklicka sen och välj "spara", sen kan du fritt skriva ut och tapetsera med den!)- Fixa ett pris från ditt jobb, ditt egna företag, dina vänner eller liknande som vi kan använda i lotteriet. Förra året hade vi alltifrån övernattningar på hotell, spabehandlingar och resor till så enkla saker som kapsylöppnare, tvättmedel och liknande. Allt är varmt välkommet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar