måndag 13 januari 2014

#mconutmaningen

Redovisningsbyrån Mcon AB har tillsammans med elitlaget Göteborg Cycling Team initierat en bra, rolig och givande utmaning för andra företagare som vill bidra till att kämpa för livet!

Tanken bakom:
Mcon utmanar alla andra företag som tycker det är viktigt att bidra till kampen mot barncancer att på ett roligt och kreativt sätt donera pengar till Barncancerfonden.

Hur?
Göteborgs CT kommer under hela eventets gång ( 8h ) hålla igång 2st spinningcyklar med distansmätare inne i cykelsalen på Fysiken.
Företagen som är delaktiga i utmaningen skänker sedan alltifrån 1kr / km GCT cyklar totalt (blir då uppskattningsvis 400-500kr totalt) till hur mycket man vill / km.

Marknadsföring / "Avkastning"?
Distans GCT har cyklat, samt totalt insamlat belopp, vilka företag som är delaktiga och hur mycket de skänker redovisas dels via bloggposter här på hemsidan samt genom löpande uppdateringar på instagram / twitter / FB mm under hela eventet från både GCT och Vi Kämpar För Livet samt förhoppningsvis ni företagare själva!

Efteråt?
Alla företag som varit delaktiga erhåller ett diplom och ett tack med donerat belopp samt intyg på att man tagit del av #mconutmaningen

Deltagande företag (uppdateras löpande)
Merida Fitness Sverige har redan hoppat på utmaningen och kommer bl.a. bidra med spinningcykel som mäter hur långt GCT tar sig under utmaningen!

Anmälan?
Skicka ett mail till jim@vikamparforlivet.se att ni vill delta så får ni all vidare info på mail!


Tack för hjälpen Mcon!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar