måndag 26 januari 2015

Sponsor - Kari Traa

Ytterligare en fantastisk sponsor som bidrar med priser till vårt lotteri, i det här fallet lite blandade godsaker såsom ull-tshirts, funktionströjor och tränings-tights.




Vilka är då Kari Traa?

"KARI TRAA - INSPIRE WOMEN to a happier, healthier & stronger lifestyle!

Sagan om Kari Traa är en sann historia om tjejen från en liten norsk by som blev väldsmästare och flerfaldig olympisk medaljör inom freestyleskidåkningen, och skapare av ett framgångsrikt sportvarumärke!
Allt började i den lilla norska byn Voss, där Kari Traa växte upp mellan fjordar och fjäll, i en miljö som gjord för extremsport. Att växa upp i denna vackra och vilda natur gav inte bara Kari en talang för sport, den hjälpte även till att skapa ett öga för design, och en passion för skapande och kreativitet.

Under sin aktiva karriär letade Kari ständigt efter skidkläder som matchade hennes personlighet – sportig, feminin och rolig. Efter många års resultatlöst letande tog hon, i sann Kari-anda, saken i egna händer. När hon inte tränade eller tävlade började hon virka mössor och sy om sina egna skidkläder för att skapa en mer sprudlande och feminin look. Snart blev hennes olika designs och kreationer även populära bland vänner och medtävlande och klädmärket Kari Traa hade sett dagens ljus. Resten av sagan är historia!

Idag utvecklas och skapas Kari Traa AV TJEJER, FÖR TJEJER, som älskar att ha roligt och sporta, helst på en och samma gång! Vi designar OPRETENTIÖSA, SJÄLVSÄKRA och FEMININA sportkläder för att INSPIRERA tjejer att uppnå sina drömmar och mål. Vår målsättning är att skapa positiva sociala arenor för interaktion och inspiration, men allra viktigast, för passionen och glädjen för sport!



HAPPIER, HEALTHIER, STRONGER"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar